Chcete smažit, dusit, restovat nebo ohřívat jakákoliv jídla rovnoměrně a bez připálení? Vyzkoušejte PÁNVE I-PREMIUM STONE

31.08. 2016 11:18 | Kuchyně

Pohodlně připravit rovnoměrně opečené steaky, lehké ryby nebo křupavou zeleninu, to je snem každé kuchaře/ky. S pánvemi i-PREMIUM Stone od českého výrobce kuchyňských a domácích potřeb Tescoma to půjde až podezřele snadno. A nejen to, tyto pánve jsou ideální také na smažení, dušení, ohřívání nebo restování.

Byť patří Tescoma ve svém oboru k naprosté špičce v České republice a mohlo by se tak zdát, že samotná značka je zárukou vysoké kvality, pouze tato slova nepřesvědčí. Co je tedy na pánvích i-PREMIUM Stone tak unikátní?

Jedinečný 3D povrch

Nejsilnější zbraní pánví z řady Stone je nepřilnavý a především zvrásněný povrch. Ono zvrásnění v praxi způsobuje, že tuk a šťáva z připravovaného pokrmu se dostane mezi něj a dno pánve. Minimalizuje tak pravděpodobnost připálení, zajišťuje rovnoměrné propečení a v neposlední řadě, protože tuk je nositelem chuti, zlepšuje i chuť výsledného pokrmu.

Povrch dna pánve připomíná přírodní neleštěný kámen. Může tak snadno vzniknout iluze, že je jídlo připravované na skutečném přírodním kameni.

Pánve Tescoma i-PREMIUM Stone

Funkční a praktické provedení

Pánve Tescoma i-PREMIUM Stone pokračují, co se týče základního provedení, v úspěšné tradici celé série i-PREMIUM. Tělo pánve je vyrobeno z hliníkové slitiny. Zmiňovaný unikátní povrch pánve se nachází na magnetickém dně z nerezavějící oceli prvotřídní kvality. Nepřilnavost zajišťuje vrstva na bázi teflonu.

Velmi praktická je masivní ergonomická rukojeť s otvorem pro zavěšení, kterou pokrývá odolný žáruvzdorný plast. Při přípravě horkých pokrmů tak nehrozí popálení.  

K pánvi se v každém případě hodí zakoupit i poklici. Ta urychlí přípravu jídel, což má kromě časových i ekonomické důsledky v podobě nižší spotřeby energie. Na pánve i-PREMIUM Stone pasují poklice UNICOVER, univerzální poklice PRESTO nebo silikonové poklice FUSION.

Pánve Tescoma i-PREMIUM Stone

Nevhodné do trouby!

Pánve Stone jsou bez problému omývatelné v myčce, s mastnotou se tak nemusíte trápit ručně. Naopak nesmí přijít do kontaktu s rozpálenou troubou, ve které by se mohl unikátní povrch poškodit. Budete-li tak připravovat v pánvi pokrm, který je třeba následně zapéct, je nutné jej přendat do jiné, vhodnější nádoby.

  • vhodná pro všechny typy sporáku včetně indukce
  • vyrobena z hliníkové slitiny, magnetické dno z prvotřídní nerezavějící oceli, rukojeť z odolného plastu a nerezavějící oceli, nepřilnavý povrh na bázi teflonu
  • Zapékání v troubě: ne
  • Mytí v myčce: ano
  • Záruka: 5 let

Pánve Tescoma i-PREMIUM Stone

Na jakoukoliv pánev z kolekce i-PREMIUM Stone se vztahuje pětiletá záruka. A jaké pánve v této kolekci Tescoma nabízí?

  • 5 druhů mělkých pánví s průměrem mezi 20 cm a 30 cm
  • 2 druhy hlubokých pánví (průměr 24 cm a 28 cm)
  • Wok pánev o průměru 28 cm
  • Grilovací pánev s rozměry 26 x 26 cm

V případě, že si chcete nějakou z výše uvedených pánví zakoupit, doporučujeme navštívit webovou adresu www.domacipotreby-franta.cz.

Mohlo by Vás zajímat: Titanové pánve a nádobí BAF