Trdelník se zmrzlinou: Světový hit, který si se sadou Delícia od Tescomy připravíte za pár korun i u Vás doma

04.11. 2016 11:43 | Kuchyně

Je křehký, sladký a lahodný. Když se do něj zakousnete, zažijete explozi chutí. Tak nějak by se dal charakterizovat trdelník. Trdelník se zmrzlinou je fenomén, který vymysleli Češi, ale miluje ho celý svět. Se sadou Delícia od TESCOMY připravíte ještě chutnější, než si dopřávají ostatní ve stáncích na trzích.  A jak je to možné? Jak trdelník, tak zmrzlinu si totiž vyrobíte hezky doma, a to z poctivých surovin!

660 -  - 2

Domácí chutná nejlépe!

Prstence sladkého těsta pečené na otáčejících se tyčích a následně posypané skořicovým cukrem a to vše doplněné pořádnou porcí zmrzliny. Jednoduché, geniální. Taky jste si tento úžasný dezert zamilovali? Máme pro vás „sladkou“ zprávu – domácí chutná lépe. Vyjde vás navíc mnohem levněji, než když ho koupíte u stánků nebo v cukrárně! A jak na to? Pomůže vám sada Delícia od Tescomy.

Sada Delícia

Sada Delícia obsahuje dvě válcové formy z kvalitní nerezavějící oceli a stojánek. Formy nám skvěle poslouží pro snadné navinutí, rozválení a vykynutí těsta i rovnoměrné propečení trdelníků. Stojánek slouží pro odkládání navinutých neupečených trdelníků při kynutí, snadné pootáčení forem v troubě během pečení i pro odkládání trdelníků obalovaných v cukru před podáváním. Úchyty jsou ze žáruvzdorného silikonu, které jsou vybaveny speciálními značkami pro přesné pootáčení. Úchyty se dají navíc sejmout, takže upečený trdelník dostanete z formy naprosto bez problémů!

  • značky na silikonových úchytech umožňují přesné pootáčení trdelníků pro rovnoměrné propečení
  • silikonové úchyty jsou odnímatelné pro snadné sejmutí trdelníku z válcové formy po upečení
  • stojánek pro odkládání neupečených trdelníků při kynutí, pro snadné pootáčení forem v troubě i pro odkládání trdelníků obalovaných v cukru
  • recept na tradiční domácí trdelník je součástí balení
  • obrázkový manuál pro snadnou výrobu trdelníku
  • originální design a řešení, které nemá na trhu obdobu

Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel, žáruvzdorný silikon, pochromovaná ocel

Údržba: lze mýt v myčce nádobí

Záruka: 3 roky

623390

Zvládne to každý!

Nejprve vyrobíte těsto přesně podle přiloženého receptu (součást balení). Pokud máte těsto hotové, udělejte zhruba centimetr dlouhé válečky, naviňte je na formu, lehce je rozválejte tak, aby se válečky spojily, potřete máslem a nechte čtvrt hodiny kynout. Pak už jen trdelníky vložíte do trouby a čekáte, než se dobrota upeče. Součástí výrobku je i obrázkový manuál pro přípravu trdelníků, takže přípravu zvládne skutečně každý. Zatímco u stánkařů populární laskomina vyjde klidně na více než padesát korun, s pomůckou od TESCOMY vás jeden trdelník přijde na zhruba deset korun.

Trde

Nezapomeňte na zmrzlinu (Zmrzlinovač Della Casa)

Nezapomeňte, že k domácímu trdelníku patří i domácí lahodná zmrzlina. Jak na ni? Vyzkoušejte novinku společnosti Tescoma z linie DELLA CASA v podobě zmrzlinovače, se kterým doma vykouzlíte sametovou zmrzlinu jako skuteční mistři cukráři.

Zmrzlinovac

Mohlo by vás zajímat:

Sada Tescoma Della Casa pro přípravu domácího sýru bez éček!
Pánve Tescoma I-PREMIUM STONE