Vypínače a zásuvky by měly ladit se zbytkem interiéru

30.10. 2019 11:36 | Dům a stavba

Interiér dělají nejen barvy zdí, dekor podlahy nebo nábytek. Záleží i na malých detailech, jako jsou vypínače a zásuvky. Mnohdy se na ně zapomíná, a přitom je využíváme každý den. Slaďte si i tyto drobnosti se zbytkem domácnosti, pracovny nebo kanceláře.

Zásuvky a vypínače - tympolplus.cz

Společně se společností Tympolplus, specialistou na elektroinstalační materiál a vybavení, vás provedeme bohatou nabídkou barev, dekorů a provedení vypínačů a zásuvek. Vybírat je opravdu z čeho. Výrobci se zaměřují jak na moderní designy, tak na starší retro styl. Každý zákazník si může pořídit to, co bude pasovat do jeho interiéru.

Při výběru materiálů a barev se nenechte omezovat

Plast je nestárnoucí stálicí

Ke klasickým materiálům patří zejména plast. Jde o jednoduchou, levnou a praktickou variantu. Plastové vypínače i zásuvky se dobře udržují a jsou odolné. Hodí se do klasických domácností bez nějakých větších stylových rysů nebo do domácností elegantních či extravagantních. Plastové zásuvky totiž nemusí být nutně jen bílé, ale i v různých barevných variantách, proto mohou interiér ozvláštnit nebo doplnit barevně bohaté prostory.

Dřevo působí teple a příjemně

O něco zajímavější jsou dřevěné vypínače a zásuvky, které se skvěle hodí ke skandinávskému stylu bydlení. Dřevo vytváří dojem měkkosti a útulnosti a není důvod ho nepoužít jako ozdobný prvek ve formě vypínačů a zásuvek. I zde se dají kombinovat různé odstíny a dekory dřeva od krémových až po temně černé.

Sklo a kov je jasná moderna

Jako velmi moderní budou působit vypínače a zásuvky v kombinaci skla a kovu. Při volbě skleněného rámečku bývá na výběr i barevné sklo, které je neotřelé a působí luxusně. Kovový vnitřní rámeček pak může jen podtrhnout elegantní linku. Sklo a kov se výborně hodí do moderních nebo glamour interiérů.

Nechte se inspirovat našimi tipy

Nedokážete si představit nic víc než obyčejné bílé zásuvky a bílé vypínače? Nabídka je ale mnohem širší a bohatší.

Vypínače a zásuvky MAGIC vás okouzlí na první pohled

Moderní série vypínačů a zásuvek MAGIC byla navržena tak, aby vhodně doplnila jak moderní, tak klasické interiéry. Hlavní designový prvek tvoří vnitřní pochromovaný rámeček, který lze ale zvolit i v barvě rámečku a klapky, aby splynul s celkovým designem. Rámeček a klapky je pak možné nakombinovat z plastu, skla nebo dřeva v širokém spektru barev.

Zásuvky a vypínače Magic - tympolplus.cz

Vneste domů nádech nostalgie s vypínači a zásuvkami OPÁL

V řadě interiérů vyniknou retro doplňky v moderním provedení. Přesně takové jsou retro vypínače a zásuvky značky OPÁL. Svým designem zapadnou jak do starších interiérů, tak na chaty, chalupy, rekonstruované památky nebo historické nemovitosti. Barvy od bílé, přes béžovou, stříbrnou, pískovou, zlatou, měděnou až po grafitovou si budou rozumět i s prostory ve vintage nebo provance stylu.

Zásuvky a vypínače Opal - tympolplus.cz

Nakupujte vše najednou – vyhnete se nesouladu

Když už vybíráte vypínače a zásuvky, držte se v jedné místnosti, anebo ještě lépe v celém interiéru jednotného stylu, ať pak každá zásuvka nebo vypínač není „každý pes, jiná ves“. Pokud vyžadujete rozlehlejší elektroinstalaci nebojte se volit vícenásobné rámečky, kam umístíte více zásuvek nebo vypínačů vedle sebe.

Možnosti jsou neomezené a detaily, které zásuvky a vypínače představují mohou podtrhnout styl a vyznění interiéru. Dejte si při nákupu záležet.

Mohlo by vás zajímat: S dobře vybraným zvonkem budete vědět o každé návštěvě

Publikováno v kategorii ,