Stella Inovation – kolekce luxusního ložního prádla pro teenagery

31.08. 2016 10:46 | Interiér

Máte doma náročného teenagera? Hledáte pro něj stylové povlečení, které ho očaruje? Český výrobce Stella Areliers vám může nabídnout nepřeberné množství moderních motivů a barev na bavlněném ložním povlečení určeném přímo pro teenagery. Vsaďte na tradici a kvalitu a dopřejte svému dítěti zdravý a příjemný spánek v povlečení té nejlepší kvality z kolekce Stella Inovation.

Kolekce ložního prádla Stella Inovation je velmi originální a pyšní se stylovými designy určenými pro děti a mladistvé. Nakoupit můžete nejen originální vzory s oblíbenou teenagerskou tématikou, ale také například povlečení v 3D provedení, které je na povlečení tisknuto pomocí speciální digitální technologie.
Ložní prádlo vás překvapí velmi snadnou údržbou (Jersey nevyžaduje žehlení), vysokou kvalitou, stálostí barev, prodyšností, savostí a dalšími vlastnostmi, díky kterým bude pro vašeho teenagera spánek opravdu příjemným zážitkem. Díky kvalitním materiálům povlečení v zimě hřeje a v létě chladí, je měkké, hebké a na dotyk velmi příjemné. Jak již bylo zmíněno výše, některé druhy dokonce nevyžadují žehlení a tak údržba už nemůže být snazší. Proto pokud máte doma náročného teenagera, dopřejte mu tento luxusní zážitek, jemnost a hebkost a uvidíte, že ho nezklamete.

Ručně sbíraná egyptská bavlna

Společnost Stella Ateliers s.r.o. si zakládá na spokojených zákaznících a chce vyhovět i těm nejnáročnějším, proto používá k výrobě svého ložního prádla výhradně suroviny nejlepší kvality. Používá se například dlouhovlákenná ručně sbíraná egyptská bavlna, která je charakteristická nízkým procentem rostlinného znečištění. Princip super česané příze se využívá k výrobě vlastní příze pro ložní prádlo. Takovýto materiál má maximálně 20% výčesku, který je tvořen z nezralých, polámaných, kratších a jinak mechanicky poškozených vláken.

Vysoce kvalitní materiály se snadnou údržbou

Stella Ateliers nabízí pouze tu nejvyšší kvalitu, které docílí zejména použitím opravdu prvotřídních materiálů, ze kterých se následně povlečení vyrábí. Jedná se například o dlouhovlákennou ručně sbíranou egyptskou bavlnu, která se dále zpracovává do saténových tkanin (bavlněný satén a Mako satén - 120g/m2) a jerseyových pletenin (bavlněný jersey a Mako jersey - 140g/m2).
Takto připravené bavlněné příze mohou přejít k dalším úpravám, kdy se odborně bělí, barví, tisknout a dále upravují pod dohledem nejlepších odborníků.

Mako a proces mercerace

Povlečení pro teenagery z kolekce Stella Inovation v provedení Mako se navíc ještě zušlechťuje procesem zvaným mercerace, kdy je přízi dodána vyšší pevnost, afinita k barvivům, lesk podobný hedvábí a příjemnější omak. Takto zušlechtěné příze jsou pochopitelně dražší než ty klasické.

Nabízíme několik velikostních variant

Aby společnost Stella Ateliers vyhověla opravdu všem svým zákazníkům, dodává povlečení v několika velikostech. K dostání je v základních rozměrech – pro nejmenší (130x90 cm), klasické (135x200 cm) a také prodloužené (135x220 cm). Povlaky na polštáře jsou pak dodávány ve velikostech od 45x60 cm do 70x90 cm.

Zákazníky těší nové kolekce

Velmi pozitivní reakci u zákazníků vyvolávají také pravidelné nové kolekce, které jsou uváděny na trh zejména na jaře a v zimě.

Cíl: uspokojit i nejnáročnějšího zákazníka

Při výběru ložního prádla pro teenagery a mladistvé však nekoukáte pouze na cenu a kvalitu materiálu, ale také na design. Právě design u mnoha zákazníků rozhoduje při finální volbě a proto si Stella Ateliers dává na vzhledovém provedení povlečení opravdu záležet.
Luxusní ložní prádlo Stella Inovations vám zaručí, že i po několikanásobném praní zůstanou barvy potisku krásné a nevybledlé. Nejnáročnější zákazníci ocení jistě i tvarovou stálost, kdy se povlečení ani po častém používání nepříjemně nevytáhne.

Pokud vás kolekce Stella Inovation zaujala, můžete si ji prohlédnout na stránkách www.stellaateliers.cz/luxusni-povleceni/stella-inovation.

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - pastelky - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - grafitti - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - fotbal - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - Velká Británie - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - víla - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - rybky - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - tenis - stellaateliers.cz

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery - sovičky - stellaateliers.cz