TOP Security – jistota funkčního zabezpečení vašeho domu

24.07. 2017 09:00 | Doporučujeme

Na českém trhu najdete stovky bezpečnostních agentur. Jak ale poznat, která je opravdu dobrá, když to o sobě všechny tvrdí? Vybírejte podle typu služby, které od ní očekáváte, působnosti a hlavně podle ohlasů jejich zákazníků. Jestli jsou spokojení jiní, můžete si být téměř stoprocentně jistí, že budete také.

Zabezpečení domu

Podívali jsme se na zoubek bezpečnostní agentuře TOP Security

Bezpečnostní agentura TOP Security není na trhu žádný nováček. Má více než 20 let zkušeností a za tu dobu se její služby vypilovaly k dokonalosti. Působí po celé České republice, proto je svým zákazníkům vždy při ruce. TOP Security není žádný překupník služeb. Fyzická ochranka i pult centralizované ochrany (PCO) jsou jejich vlastní zaměstnanci, a tak vám za jejich profesionalitu za každé situace a vysokou odbornost dají ruku do ohně. Vždy drží slovo a jednají na nejvyšší úrovni. Jejich klíčoví bezpečnostní technici byli vyškoleni přímo v Izraeli. Zemi, která má nejpropracovanější bezpečnostní systém na světě. Bezpečnost je jejich prioritou, proto mají i vlastní vývojové středisko, kde pro své zákazníky vyvíjejí a testují nové bezpečnostní prvky, aby byly prostory zabezpečené pod jejich jménem co nejvíce v bezpečí.

Bezpečnostní agentura TOP Security

Elektronický zabezpečovací systém TOP Security

Zabezpečení domu pomocí elektronického zabezpečovacího zařízení a protipožární systém sami dodávají, instalují a servisují. Pro váš dům, společnost, hotel, chalupu nebo třeba i staveniště zajišťují kompletní řešení. Od návrhu celého elektronického zabezpečení domu, až po samotné proškolení majitelů na jeho obsluhu. Do spolupráce TOP Security a zákazníka nezasahuje žádná jiná společnost. Vy se tak můžete spolehnout, že termíny a ceny budou platit podle původní domluvy.

Tým TOP Security vám pomůže nainstalovat:

  • kamerové systémy
  • různé detektory a čidla
  • alarmy
  • přístupové systémy (chytré zámky a domovní videotelefony)
  • aj.

Elektronický zabezpečovací systém

Celý elektronický zabezpečovací systém je možné připojit na PCO, kde tým specialistů v případě narušení bezpečnosti prostoru vyšle ihned zásahové vozidlo a postará se o kontrolu a zásah v objektu.

Ostraha objektů s připojením na PCO

Co se o TOP Security povídá?

„Z bezpečnostních agentur, se kterými jsem ve své kariéře spolupracoval, hodnotím TOP Security jako jednoznačně nejprofesionálnější a nejpružnější,“ říká Miroslav Těthal ze společnosti Aircraft Industries.

Další služby TOP Security

TOP Security zajištuje pro zákazníky i fyzickou ochranku, recepční služby, úklidové služby a jiné důležité články hladkého provozu kongresových center, hotelů i velkých společností.

Navštivte stránky www.topsecurity.cz a nechte si vypracovat analýzu bezpečnostních rizik úplně zdarma. Chraňte svůj majetek s profesionály. Na českém trhu jsou TOP.

Přečtěte si také:
Kamerový systém jako efektivní zabezpečení domu
Zabezpečení domu pomocí EZS
Jak nejlépe zabezpečit, střežit a ochránit dům či stavbu?

Publikováno v kategorii , ,