Domácí potřeby Franta – kvalitní nádobí za skvělé ceny

26.02. 2016 13:51 | Interiér

Klíčovou součástí kuchyňského vybavení je jistě nádobí. Hrnce, kastroly, rendlíky, pekáče a pánve jsou pro vaření, pečení a smažení zkrátka nezbytné. Kvalitní nádobí osloví správným tepelným zpracováním pokrmů, snadnou údržbou a moderním vzhledem.

Jaký je pro výběr kuchyňského nádobí rozhodující faktor? Značka, kvalita, originalita provedení, potažmo design, funkce, materiál a také cena. Před výběrem hrnců a pánví se podívejte na váš sporák. Je elektrický, plynový, indukční anebo má sklokeramickou desku? Tento požadavek vám při nakupování mnohé prozradí. Některé materiály dokonce z výběru vyloučí.

Domácí potřeby Franta – kvalitní nádobí za skvělé ceny

Nejlepší materiál? Litina, titan, nerez anebo teflon?

Málokdo ví, jak velký vliv má materiál nádobí na úsporu energie při vaření. Pokud se naučíte správně využívat tepelné vlastnosti jednotlivých materiálů, potěšení z vaření na sebe nenechá dlouho čekat. Rozdílné vlastnosti mají litinové, titanové, nerezové, smaltové, teflonové produkty anebo nádobí s keramickým povrchem. Mnohými přednostmi oplývají také keramické nádoby, nádoby z varného skla či silikonové formy.

V dnešní době lze pořídit nádobí různých materiálů a funkcí. Mistři v oboru vyvíjejí neustále nové technologie a vylepšení. Pokud tápete s výběrem nádobí, obraťte se na nás. Poradíme a tím vaše rozhodování usnadníme.

Pestrá nabídka nádobí

Naše firma nabízí kvalitní značky nádobí české i zahraničním distribuce, BAF, Ballarini, Banquet, Belis, ORION a TESCOMA. Počítejte s litinovými, nerezovými, titanovými, smaltovými, teflonovými a keramickými pánvemi, hrnci, kastroly, gastronádobami, rendlíky, poklicemi i pekáči. V nabídce nechybí ani keramické nádoby (kyseláče, hrnce, kastroly, zapékací mísy, džbány) či nádobí z varného skla a silikonové formy na pečení.

Nabídka naší společnosti není ochuzena ani o bílé nádobí (talíře, sklenice, hrnky, šálky, mísy, misky, příbory, tácy). Spokojenou přípravu pokrmů zajistí nástroje k mechanickému zpracování potravin a jídel (nože, kráječe, řezné nástroje, struhadla, mlýnky, krouhače, rozmačkávače, mixéry, šlehače, metly, prkénka, vály, paličky, formy na pečení, vařečky, vykrajovačky, naběračky, cedníky, trychtýře, mašlovačky, stěrky, louskáčky a otvíráky).

Kde najdete naše domácí potřeby?

V Příbrami. Těšit se můžete na dvě specializované prodejny domácích potřeb přímo v centru. Jeden z obchodů se zaměřuje na prodej zboží Tescoma a dalších osvědčených českých značek jako KDS Sedlčany, Blex, Belis, Porkert a Toner. Druhá provozovna „speciálka“ Orion – český obchod pro domácnost, funguje od září roku 2014. Obě prodejny se nacházejí na Pražské ulici, pěší zóna ve staré Příbrami. Oblíbili jste si internetové objednávání? Prohlédněte si námi nabízené domácí potřeby v e-shopu, na adrese www.domacipotreby-franta.cz.

Domácí potřeby Franta – speciálka Orion

Domácí potřeby Franta – prodejna Příbram