Potřebujete novou podlahu do koupelny? Nová kolekce Michelangelo se Vám určitě bude líbit

28.07. 2016 09:43 | Koupelna

Při výběru podlah do bytu nebo rodinného domu je vždy třeba myslet na to, do jaké místnosti budeme danou podlahovou krytinu potřebovat. Jiný povrch se hodí např. do dětského nebo obývacího pokoje, jiný zase do prostředí s vyšší vlhkostí, jakou jsou koupelny nebo kuchyně.

Pokud právě přemýšlíte o nové podlaze do koupelny, máme pro Vás jeden tip – luxusní kolekce vinylových podlah Michelangelo od společnosti Designflooring je tím pravým, co Vaše koupelna potřebuje. 

Vinylové podlahy Michelangelo od společnosti Designflooring

Designflooring – specialista na vinylové podlahy

Produktová řada Michelangelo je jednou z mnoha kolekcí od předního evropského dodavatele, společnosti Designflooring. Ta byla založena roku 1973 ve Velké Británii, kdy začala jako malý rodinný podnik. Dnes je tato značka jedním z lídrů na trhu vinylových podlah a její produkty se prodávají na hlavních evropských trzích, jako je Německo, Francie nebo Nizozemsko, ale i v mnoha dalších zemích Evropy a Středního východu. Vinylové podlahy Designflooring jsou zárukou nejvyšší kvality, precizního zpracování a moderního designu.

Vinylové podlahy Michelangelo od společnosti Designflooring

Kolekce Michelangelo je ideální do koupelen

Produktová řada Michelangelo má třídu zatížení 32/41 a v běžných domácnostech je tak vhodná i pro místnosti s velkou zátěží (u komerčních objektů jen pro prostory se střední zátěží). V současné době si můžete vybrat ze 12 atraktivních dekorů, které jsou jako stvořené pro použití v koupelnách a podobných místnostech s vysokou vlhkostí. Tloušťka jedné lamely je 2,5 mm, nášlapná vrstva tvoří 0,5 mm a jedno balení obsahuje 3,34 m2. Velikost jedné lamely se různí podle toho, zda si zvolíte pásy (915 x 152 mm) nebo čtverce (305 x 305 mm nebo 406 x 406 mm).

Lamely se instalují tak, že se celou svojí plochou nalepí speciálním podlahářským lepidlem na podklad. Díky svému složení jsou nejen krásné, ale i odolné a stabilní, teoreticky je tak můžete použít i jinde než v koupelně, včetně místností s podlahovým vytápěním. Pokud jde o jednotlivé dekory, jedná se např. o španělskou kamínkovou dlažbu, italskou mozaiku nebo tepaný plech – ať už si vyberete jakýkoli vzor, určitě budete spokojení s jeho realistickým vzhledem.

V nabídce od společnosti Designflooring nechybí ani dílce určené pro plovoucí pokládku. Za zmínku stojí například kolekce Loose Lay - jedná se o vinylové dílce bez zámkového spoje určené pro rychlou instalaci bez nutnosti lepení – jedná se tedy o volně položitelné vinylové podlahy, které své využití naleznou taktéž i v koupelně.

Vinylové podlahy Michelangelo od společnosti Designflooring

Kde se dají tyto vinylové podlahy objednat?

Pro Českou republiku tyto luxusní vinylové podlahy dováží společnost Barkotex a kompletní nabídku této firmy si můžete prohlédnout na stránkách www.barkotex.cz, kde najdete i podrobný ceník, galerii a další informace. Na vybrané podlahy se pak můžete podívat i na prodejnách této společnosti v Praze nebo Brně, výrazně zlevněné vinylové podlahy pak Barkotex nabízí ve svém outletu v Hradci Králové – www.barkotexoutlet.cz.

Vinylové podlahy Michelangelo od společnosti Designflooring