Dětské pracovní oděvy pro malé kutily

25.05. 2016 15:13 | Exteriér

Máte malé děti a chcete je vést ke zručnosti a domácímu kutilství? Tak právě pro vás máme klíčovou věc – dětské pracovní oděvy pro snadné a hlavně bezpečné pracování. Děti se budou cítit jako dospělí a domácí práce je budou bavit.

Pracovní oděvy pro malé i velké děti

Děti se budou cítit důležité, když budou moci nosit přesně to oblečení, co si pracující oblékají. Zavřete oči a vraťte se do dětství. Přestavte si, že máte své vlastní montérky nebo malé pracovní rukavice. Hned byste doma nadšeně pomáhali, že?

Pro vaše děti jsme vybrali kolekci pracovních oděvů, která obsahuje jak dětské pracovní rukavice, dětské montérky tak i dětské holínky. Vaše děti budou mít vlastní kutilské oblečení, které jim bude perfektně sedět a navíc je ochrání.

Dětské pracovní rukavice Jay Kids

Děti mají malé ručičky, které se velmi těžko dostávají do běžných rukavic. Proto je vyvinuta nová řada pracovních rukavic, speciálně navržená pro dětské ruce. Velmi snadné oblékání a svlékání, snadná manipulace a dostatečný prostor pro práci bez problémů.

Dětské pracovní rukavice Jay Kids jsou vyráběny velmi propracovanou technikou, která z nich dělá vynikajícího pomocníka. Díky vepřové lícovce se vašemu dítěti bude skvěle manipulovat s předměty. Tento materiál totiž dodává lepší cit do rukou. Vrchní část rukavic je vyrobena ze speciální bavlněné tkaniny, která je odolná. Rukavice jsou opatřeny také manžetou, která zabraňuje sklouznutí rukavice z ruky dítěte. Pár těchto rukavic s názvem Jay Kids si můžete pořídit za 55 Kč bez DPH na www.tomiscz.cz.

Dětské pracovní rukavice Jay Kids - www.tomiscz.cz

Dětské montérky Cool trend

Nejenom na práci jsou vhodné dětské montérky, skvěle vypadají i na různých zahradních párty, na dnu dětí či na dalších oslavách. Dětské montérky jsou skvělé díky kvalitnímu a odolnému materiálu, podšívce a nášivkám na kolenou pro bezpečí kolen. Montérky skvěle drží a vypadají velmi moderně. Můžete si vybrat z mnoha různých materiálových druhů a z různých motivů. Dětské montérkové kalhoty s laclem Cool trend, reflexními pruhy a možností dvou barevných kombinací modro-žlutá, modro-červená. Materiál: 100% bavlna, 260 g/m2. Cena 370,- Kč bez DPH na www.tomiscz.cz.

Dětské montérky Cool trend - www.tomiscz.cz

Zateplené dětské holínky DEMAR

Dětské zateplené holínky Demar jsou vhodné pro všechny děti od batolat po školáky. Holinky mají ideální tvar, skvělé vlastnosti a nenechají vaše dítko promoknout. Protiskluzová podrážka zajišťuje bezpečnou chůzi i na nezpevněném povrchu. Holinka je velice pohodlná a lehká, hlavně díky materiálovému složení. Jedná se o kvalitní PVC podšité příjemnou textilií. Na patě obuvi je bezpečnostní reflexní pásek pro dobrou viditelnost dítěte ve tmě. Vyrobeno v EU. Vyjímatelné zateplení, které je vhodné na nošení hlavně na podzim a v zimě. Vložku lze velmi dobře prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat i bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu. Cena 247,- Kč bez DPH na www.tomiscz.cz.

Zateplené dětské holínky DEMAR - www.tomiscz.cz

Mohlo by vás zajímat: Pracovní oděvy a pomůcky na zahradu