Efektivní zabezpečení domu = elektronický zabezpečovací systém Jablotron 100

22.07. 2016 12:14 | Exteriér

Hledáte skutečně kvalitní, spolehlivé a moderní zabezpečení pro Váš domov? Chcete takové zařízení, které nejen ochrání Vaši rodinu a majetek, ale umožní Vám i automatické ovládání různých spotřebičů na dálku? Jedním z nejlepších zabezpečovacích systémů, který je aktuálně na českém trhu dostupný, je EZS Jablotron 100.

EZS Jablotron 100

Praktický a spolehlivý

Elektronický zabezpečovací systém Jablotron 100 je nesmírně praktické a spolehlivé bezpečnostní zařízení, u kterého nemusíte mít žádné obavy, že by došlo k problémům s jeho funkčností.  Systém je důkladně prověřený a jeho uživatelé na něm oceňují jeho velkou praktičnost, moderní design a snadné ovládání. Díky tomu, že se jedná o značkový produkt předního českého výrobce společnosti Jablotron, můžete se naprosto spolehnout na jeho účinnost.

Jednoduchý na ovládání

EZS Jablotron 100 je koncipovaný tak, aby si s jeho obsluhou poradili nejen technicky zdatní uživatelé, ale i lidé, kteří se v elektronice moc nevyznají nebo si s moderními technologiemi nemají moc zkušeností. Ovládání systému JA 100 je snadné, pohodlné a logické, nikdo tak nemusí mít strach, že by jeho obsluhu nezvládl. Pouze pokud jde o montáž, tak je lepší obrátit se na odbornou firmu, která Vám systém profesionálně nainstaluje a seznámí s jeho chodem.

Vhodný pro jakýkoliv objekt

Jednou z mnoha předností systému Jablotron 100 je jeho univerzálnost – můžete jej použít nejen pro obytné prostory, jako jsou byty a rodinné domy, ale hodí se i jako spolehlivý zabezpečovací systém do kanceláří, obchodů, skladů, dílen nebo jiných komerčních prostorů. Vždy jej můžete snadno ovládat prostřednictvím internetu, přes mobilní telefon nebo počítač – jedná se skutečně o moderní zařízení s mnoha užitečnými funkcemi.

Multifunkční a moderní

Zabezpečení Vašeho majetku a rodiny není zdaleka jedinou funkcí tohoto bezpečnostního zařízení. Kromě toho, že systém ohlásí jakýkoliv pokus o vloupání, detekuje požár a jiná nebezpečí, umožňuje také tzv. domovní automatizaci. S EZS Jablotron 100 tak můžete pohodlně na dálku nastavovat topení, zapínat a vypínat osvětlení, ovládat garážová vrata, ovládat některé domácí spotřebiče a řadu dalších věcí – to vše díky použití nejmodernějších technologií. Jablotron 100 je výborným pomocníkem pro všechny, kteří chtějí nejen běžnou ochranu před zloději, ale preferují komplexní řešení, jež umožňuje širokou škálu dalších funkcí.

Pokud chcete tento systém využívat naplno, doporučujeme koupit si k němu i pohybový detektor s vestavěnou kamerou – zejména u komerčních objektů se takováto investice rozhodně vyplatí.

Základní technická specifikace systému EZS Jablotron 100:

  • až 120 sběrnicových nebo bezdrátových zón pro přiřazení detektorů, klávesnic a ovladačů, sirén, případně dalších prvků
  • až 300 uživatelských kódů
  • až 15 sekcí
  • až 32 programovatelných výstupů
  • 20 vzájemně nezávislých kalendářů
  • SMS reporty ze systému až 30 uživatelům
  • 15 uživatelů má možnost využívat kromě SMS i hlasové reporty
  • 5 nastavitelných PCO
  • 5 volitelných protokolů pro PCO

Jablotron 100 si nechte nainstalovat od profesionálů

Jak už bylo řečeno výše, Jablotron 100 je sice snadný na ovládání, jeho instalaci byste ale raději měli přenechat odborné firmě, která má se zabezpečovacími produkty dostatek zkušeností. Jednou z nich je společnost Top Security s.r.o. - jedná se o přední českou bezpečnostní agenturu s více než 20 roky zkušeností a působností po celém území ČR. Více informací a kontaktní údaje naleznete na internetových stránkách www.topsecurity.cz, kde si můžete rovnou vyplnit nezávaznou poptávku. Top Security navíc umožňuje i pronájem EZS, kromě instalace samozřejmě zajišťuje také profesionální servis. Možnost napojení na PCO s ostrahou 24/7.