Exteriérové a interiérové dveře Porta Doors

29.04. 2016 13:59 | Exteriér

Určitě existují příjemnější věci, než je výběr dveří. Pokud však vaše volba padne na dveře značky Porta Doors, možná na tuto činnost změníte názor. V rámci této značky máte na výběr více než 30 odlišných druhů, což vám umožní vybrat si právě ten dekor, který dá vašemu interiéru ten správný šmrnc a styl.

Společnost Porta Doors se zaměřuje na venkovní i vnitřní interiérové dveře a řadí se mezi přední výrobce v tomto segmentu. Při více než 20letém působení na trhu se už může tato značka pochlubit slušnou tradicí a zkušenostmi v oboru, které reflektují na požadavky nejenom běžných uživatelů, ale také velmi náročných zákazníků. Stačí si jen vybrat.

Interiérové dveře Porta Doors

Přesvědčte se sami v Showroomu v Praze

Objevte na vlastní oči kvalitu a kouzlo dveří Porta Doors, a to v showroomu společnosti Plancher, která sídlí na adrese Lovosická 439/42, 190 00 na Praze 9. Po telefonické domluvě si můžete všechny vystavené modely osobně prohlédnout a využít konzultace odborného personálu.

Jaké typy dveří Porta Doors nabízí?

Hlavní předností značky Porta Doors je to, že můžete vybírat z bohaté nabídky venkovních, interiérových či vnitřních vchodových dveří. Všechny typy tak jednoduše pořídíte od jednoho výrobce a budete mít jistotu, že vaše dveře budou ladit nejenom vzhledem dekoru, ale také funkčně. Všechna interiérová a exteriérová řešení můžete snadno obsáhnout v rámci jedné značky, což šetří váš čas a také nervy při výběru.

Kategorie dveří Porta Doors

  • Vstupní dveře (venkovní) – řešeny funkčně i esteticky, disponují vysokou odolností a bezpečnostními prvky proti vniknutí do objektu
  • Vstupní vnitřní dveře – vhodné zejména do bytů a bytových prostor
  • Klasické interiérové dveře – vyberte si dveře pro váš maximální pocit pohodlí a tu pravou domácí atmosféru
  • Posuvné a skládací dveře – smart řešení, se kterým ušetříte místo a je vhodné zejména do moderních malých bytů
  • Speciální dveře (protipožární, protihlukové, bezpečnostní) – jsou určeny do specifických objektů, jako jsou firmy, instituce apod., splňují speciální bezpečnostní podmínky a jsou určeny do náročných podmínek

Vyberte si povrchovou úpravu podle svých preferencí

Pevná konstrukce je základem všech dveří Porta Doors. Konstrukce je zhotovena z kvalitního dřeva, které se navíc vrství. Lze najít také prvky z překližky a dřevotřísky. Díky tomu se můžete spokojeně vrhnout na výběr mnohem zajímavější povrchové úpravy, které tyto dveře nabízí. Vyberte si dveře do bytu, kanceláře nebo třeba hotelu. Vaše požadavky jsou na prvním místě.

Základem jsou 2 varianty - dýha a laminát. Přikláníte-li se spíše k přírodním materiálům, můžete vybírat například z dýhy z dubu, javoru nebo ořechu, nejrůznější odstíny jsou samozřejmostí. Pro náročné zákazníky, kteří preferují ještě více luxusní vzhled, jsou k dispozici exotické dřeviny, které mají unikátní strukturu.

Povrch z laminátu se vyznačuje vysokou odolností a tím také dlouhou životností. U tohoto povrchu oceníte jeho stálé barvy a možnosti ošetření - například desinfekčními čisticími prostředky. Na tento povrch lze aplikovat fólii, která má dokonalé vzezření dřeva, nebo zvolit některý z dostupných odstínů.

„Velmi nám záleží, aby se PORTA stala synonymem pro vysoce kvalitní dveře za nejlepší ceny a vždy označovaly nejvyšší standardy v průmyslu. Naše nové logo odráží hodnotu, kterou nabízíme našim zákazníkům: robustnost a spolehlivost v moderním stylu. Tato známka zaručuje spokojenost a kvalitu, na kterou se můžete spolehnout.“

Dveře Porta Doors splňují všechny potřebné certifikáty k danému použití a také zatížení, které vyžadují zkušební ústavy. Díky tomu máte jistotu, že dveře Porta Doors mají všechny požadované vlastnosti pro použití v interiéru i exteriéru.

Interiérové dveře Porta Doors

Interiérové dveře Porta Doors

Interiérové dveře Porta Doors

Interiérové dveře Porta Doors

Exteriérové dveře Porta Doors