Sháníte bílé interiérové dveře? Máme pro vás tip

28.09. 2016 10:24 | Interiér

Ať už bydlíte v menším panelákovém bytě nebo ve velkém rodinném domě, jedním ze základních vybavení, které je samozřejmou a přirozenou součástí domova, jsou interiérové dveře. Na ně se vztahují trochu jiné požadavky než na vstupní dveře, takže nemusejí být tolik pevné a odolné, ale i tak by měly splňovat určitá kritéria.

Bílé interiérové dveře Porta

K čemu interiérové dveře slouží?

Interiérové dveře mají hned několik funkcí. Asi tou nejdůležitější je zajištění soukromí, ať už jde o dveře do ložnice, obývacího pokoje nebo do dětského pokojíčku. S tím souvisí další důležitá vlastnost, kterou je zamezení hluku – tady už je třeba vybírat dveře pečlivě, některé příliš tenké a nekvalitní dveře by nemusely dostatečně plnit svou roli a bylo by přes ně všechno slyšet. V neposlední řadě jsou interiérové dveře i ochranou vůči průvanu a stejně tak jako jiné vybavení, tak i dveře mohou plnit designovou funkci a dokonale ladit s ostatním vybavením Vašeho domova.

Velmi oblíbené jsou bílé interiérové dveře, které se hodí jak do rustikálně zařízených domácností, tak i do moderních bytů a domů.

Jaké typy těchto dveří existují?

U dveří, jež se používají v interiéru domova, si můžeme vybrat z celé řady různých provedení. K těm nejčastějším patří klasické plné dveře, zajímavou alternativou jsou pak dveře s rámečkem se skleněnou výplní. Některé dveře do interiéru na sobě mají různé ornamenty a jiné dekory.

Kromě vzhledu pak můžeme vybírat také podle materiálu – u výplně dveří jde nejčastěji o voštinu nebo dřevotřísku, pokud jde o povrch, tak na výběr je např. fólie, laminát, dýha nebo masiv. K základním kritériím při výběru vhodných dveří patří také způsob otevírání a samozřejmě přesné rozměry.

A nyní již k našemu tipu na stylové bílé interiérové dveře.

Bílé interiérové dveře Porta

Pokud jste se rozhodli, že si do Vaší domácnosti pořídíte interiérové dveře v bílé barvě, rádi bychom Vám doporučili produkty značky Porta Doors. Jedná se o největšího evropského výrobce dveří, který svou činnost zahájil v roce 1992. Interiérové dveře Porta jsou známé svojí špičkovou kvalitou, precizním zpracováním a použitím pouze těch nejlepších materiálů, jež jsou dostatečně odolné. Zároveň dveře značky Porta nabízejí krásný design a díky pestré paletě mnoha různých modelů si z nich vybere každý. Hodí se navíc nejen do domácnosti, ale i do jiných míst, jako jsou např. kanceláře a jiné veřejné prostory. Pro ukázku jsme do článku přidali pár obrázků bílých dveří tohoto zákazníky osvědčeného výrobce.

Bílé interiérové dveře Porta

Bílé interiérové dveře Porta ECO

Bílé interiérové dveře Porta VECTOR

Kde se dají bílé interiérové dveře Porta sehnat? 

Nejširší výběr vysoce kvalitních interiérových dveří značky Porta Doors u nás nabízí společnost Plancher, u níž naleznete nejen nepřeberné množství interiérových dveří předních výrobců, ale i další typy dveří a také široký sortiment podlahových krytin. Kamenná pobočka firmy Plancher se nachází v Praze 9, jednotlivé zboží si můžete prohlédnout také na webových stránkách www.plancher.cz, kde jsou Vám k dispozici veškeré podrobné informace.