Vinylová podlaha Art Select Island Limestone LM03 (vápencová dlažba) od Designflooring – ideální volba do Vaší kuchyně

04.11. 2016 11:22 | Interiér

Kuchyň je velmi frekventované místo, kde tráví lidé mnoho času a zároveň se zde během dne udělá i největší nepořádek. Podlaha by měla vydržet pád nožů, hrnců či jiného nádobí. Také by měla být odolná například proti otlaku nohou od stolu či například vůči pošoupávání židlí. V kuchyni velmi často bývají přítomné i děti. Protože právě nádobí, vařečky a jiné náčiní, je pro ně tou nejlepší hračkou. Vaše podlaha je tak vystavena zkoušce odolnosti den co den. Je samozřejmostí, že kuchyňská podlaha by měla vydržet i častý kontakt s vodou.

Při výběru podlahy se tedy soustřeďte nejen na její vzhled, ale nezapomínejte ani na její praktické vlastnosti.

Pokud hledáte něco trochu jiného než klasickou chladnou dlažbu, mohly by se pro vás stát ideální volbou vinylové podlahy Art Select Island Limestone LM03 od anglické společnosti Designflooring, které vám v tomto článku chceme představit. Jedná se o velice odolné vinylové podlahy ve vzoru světlé vápencové dlažby.

Podlahu můžete zakoupit na www.barkotex.cz.

LM03 - Alderney - RS - Res - Kitchen - Banner

Vinylové dílce Art Select Island Limestone LM03 – břidlicová dlažba

Vinylové dílce Art Select Island Limestone LM03 jsou na první pohled výjimečné svým luxusním vzhledem bílé vápencové dlažby, díky němuž se perfektně hodí do rustikálních, ale i moderně laděných prostorů, zejména pak do kuchyně. Pokud máte rádi dlažbu, ale chcete se vyhnout chladnému a méně odolnému povrchu, z řady Art Select si zaručeně vyberete.

Hlavní vlastností podlah Art Select Island Limestone LM03, které mají svůj původ v USA, je vysoká odolnost vůči mechanickému poškození a voděodolnost. Zároveň disponují velmi příjemným a teplým povrchem na nášlap, čehož se u klasické dlažby nedočkáte. Díky ojedinělé 3 mm tloušťce lamely a třídě zatížení 34/43 je lze použít v prostorech s vysokou zátěží, jako jsou například kanceláře, restaurace, nemocnice, školy apod.  Samozřejmě své využití nacházejí i v domácnostech, konkrétně pak nejčastěji v koupelnách a kuchyních. Dílce se celoplošně lepí k podkladu a lze je instalovat i na podlahové vytápění. Vysoká odolnost je pak zaručena nášlapnou vrstvou, která je vysoká neobvyklých 0,7 mm (běžný vinyl 0,3 – 0,5 mm). Dlaždice jsou dodávány o rozměru 915 x 915 mm a jejich vzor vychází z různě poskládaných dlaždic různých rozměrů oddělených výraznou spárou.

IMG - 0457 - e1454952625221

  • 915x915mm (dlaždice skládána z 9 různých rozměrů dlaždic)
  • třída zatížení 34/43 - velká zátěž – komerční i bytové prostory
  • tloušťka lamely: 3,0mm
  • nášlapná vrstva: 0,7mm
  • balení: 3,34m2
  • 20 let záruka

Na závěr ukázka toho, jak by vypadala tato vinylová podlaha v koupelně.

Karndeanalderneylimestone - lm03ls

Mohlo by  vás zajímat:

Volně položielné vinylové dílce Looselay od Designflooring