Vinylové podlahy Victory od americké firmy Centiva

29.09. 2016 10:34 | Interiér

Vinylové podlahy, které se vyrábí ve formě dílců, jsou populární nejen v Česku, ale vlastně po celém světě. Naše firma Barkotex (www.barkotex.cz) má ve své nabídce pestrý výběr vinylových dílců od prestižních světových producentů. To pravé u nás najdou nejen domácnosti, ale i větší firmy pro své reprezentativní místnosti. Kolekce podlah s puncem luxusu a vysoké kvality jsou například vinylové dílce Victory, které se vyrábí v USA.

Americké vinylové podlahy značky Centiva

Produkty Victory od společnosti Centiva jsou skutečně kvalitní, pocházejí od celosvětově známého výrobce podlah. Americká společnost Centiva se orientuje na produkci kvalitních a po stránce designu atraktivních podlah, které se budou líbit i zákazníkům s vysokými nároky. Mimo kolekce Victory dovážíme z USA i další produktové řady – Contour, Event a Venue. Teď však dovolte, abychom vám představili blíže kolekci vinylových podlah Victory.

Kolekce Victory – nádhera, kvalita, dlouholetá výdrž

Velmi atraktivní vzhled, který je vhodný nejen do moderních prostor. Potřebujete špičkový design? To jste pak zvolili správně. Velmi syté a pastelové barvy či lesklé motivy jsou dnes velmi žádané. Pokud o ně máte zájem také, v kolekci Victory si jistě snadno vyberete.

Nabídka dekorů z řady Victory:

Victory Brites – pestrobarevné vinylové dílce, které doslova osvěží každou místnost a jsou vynikajícím doplňkem pro méně výrazné části místností.

Vinylové podlahy Centiva Victory Brites

Victory C-Tech – dílce v dekoru kovů (titan, železo), jsou velmi elegantní.

Vinylové podlahy Centiva Victory C-Tech

Victory Coral Reef – podlahy, které se nesou v designu korálových útesů. Až 27 barevných odstínů na výběr, nechybí samozřejmě ani syté pastelové.

Vinylové podlahy Centiva Victory Coral Reef

Victory Glitter – podlahy, které se doslova třpytí – a nabízejí velmi pestrou barevnou kolekci.

Vinylové podlahy Centiva Victory Glitter

Victory Magics – více než dvacet různých dekorů v řadě zajímavých odstínů.

Vinylové podlahy Centiva Victory Magics

Victory Mineral Chipvinylové dílce, které připomínají na první pohled kousky minerálů.

Vinylové podlahy Centiva Victory Mineral Chip

Victory US Solids – precizní pastelové tóny barev, z nichž si můžete vytvořit originální mozaiku.

Vinylové podlahy Centiva Victory US Solids

U dekorů Coral Reef, Magics a Mineral Chip je třeba dodat, že jsou ručně vyráběné a díky tomu je každý jednotlivý dílec nenapodobitelným originálem. Dekory z kolekce Victory jsou také mimořádně odolné a hodí se proto i do komerčních prostor – administrativních objektů, škol, nemocnic, průmyslových budov atd.

  • Rozměry jsou vždy podle zvoleného dekoru. Nabízíme rozměry 228x228mm, 457x305mm, 457x457mm, 915x915mm, 305x305mm, 915x305mm, 315x457mm.
  • Třída zatížení: 23/34/43
  • Celková tloušťka lamely: 3 mm.
  • Tloušťka nášlapné vrstvy: 0,8 mm (US Solids, Canyon Colors, Glitter a C-Tech) a 3 mm (Magics Coral Reef, Mineral Chip, Stria).

 

Mohlo by vás zajímat: Michelangelo – vinylové podlahy do koupelny