Jaké tapety do dětského pokoje odolají i upatlaným dětským ručkám?

28.08. 2017 08:34 | Interiér

Děti jsou mistři na patlání všeho po všem. Proto zdi dětských pokojíčků častěji zdobí fádní barvy a pár samolepek, než krásné a útulné tapety, které by mohly do pár minut zničit. Co kdybychom vám ale prozradili, že existují takové tapety, které jsou „dětemodolné“?

Tapety do detskoho pokojicku

Vliesové tapety jsou ideální parťák pro dětskou kreativitu

Dekorativní tapety na zeď jsou oblíbenou dekorací do všech koutů bytů a domů. Zútulňují místnosti a dávají zdem šmrnc. A proto, pokud chcete, aby mělo vaše dítě opravdu hezký a inspirující pokojíček, jsou tapety do dětského pokoje lepší volbou než kyblík barvy. A když už tapetu, tak „dětemodolnou“ neboli vliesovou. Vliesové tapety jsou vyrobené z netkaných textilií a vinylových vláken. Jsou tvarově a barevně stálé a perfektně zakrývají vlasové praskliny ve zdivu. Jsou omyvatelné a odolné proti oděru, což je pro zdi v dětském pokoji to nejdůležitější. Modelína, vodovky nebo prstové barvy na zdi vám s vliesovými tapetami už nebudou dělat vrásky. Jednoduše stačí vzít hadřík a je po pohromě.

Vliesové tapety zvládnete nalepit sami

Děti rostou a tak za pár let bude potřeba vyměnit ušaté opice a víly za nějaký „dospělejší“ vzor. Vliesové tapety při lepení nepotřebují odbornou asistenci. S lepením a sundáváním si s přehledem poradíte sami a tím i podstatně ušetříte za práci profíka, který je při lepení jiného druhu tapet nepostradatelný. Vliesové tapety jsou také vhodné pro veškeré podklady, opatřené všemi druhy vnitřních omítek, sádrokartonem, na betonové panely, podkladové tapety, dřevotřískové desky apod., proto vás ani zdi dětského pokoje neomezí v lepení vliesových tapet.

Vliesové tapety značky Galerie zdobí tisíce dětských pokojíčků

Vliesové tapety do dětského pokoje značky Galerie jsou špičkou mezi tapetami pro malé nezbedníky i princezny. Přizpůsobí se stylu pokojíčku nejmenších dětí, ale i školáků a teenagerů. Vyberte si ze vzorů značky Galerie u profíků na tapety ze společnosti Barkotex a proměňte obyčejný dětský pokojíček ve výjimečné místo.

7792

7794

7806

Náš tip: 4 tipy na luxusní tapety, které oživí vaši zeď