Nové indukční varné desky SIEMENS s chytrou zónou Flex Indukce Plus

29.08. 2016 10:20 | Interiér

Přátelé, kulinářští nadšenci, milí čtenáři, zpozorněte!

Pokud rádi vaříte a kuchyň pro vás představuje více, než jen místnost a nutnou součást vaší domácnosti, tak jistě velice oceníte nové indukční varné desky SIEMENS, které s sebou přinášejí hned několik novinek, které společně učiní vaření snazší, rychlejší a efektivnější!

Chytrá zóna Flex Indukce Plus se přizpůsobí každému nádobí

Hlavní tahák, díky kterému spokojení zákazníci upřednostňují nové indukční varné desky SIEMENS před konkurencí, představuje chytrá zóna FlexIndukce Plus.

Jedná se o speciální přídavnou zónu, která se automaticky přizpůsobí jakémukoliv nádobí – a na rozměrech opravdu nezáleží! V praxi to tedy znamená, že když nádobu s připravovaným pokrmem přesunete na tuto přídavnou zónu FlexIndukce Plus, tak na ní v mžiku dojde k rozpoznání nádoby, jejímu přizpůsobení a zapnutí zóny přesně tak, jak je aktuálně třeba k tomu, aby nádobí bylo zahříváno rovnoměrně do požadované teploty.

Nové indukční varné desky SIEMENS s chytrou zónou Flex Indukce Plus

Ideální řešení do každé kuchyně

Zbrusu nové indukční varné desky SIEMENS navíc spolu s chytrou zónou FlexIndukce Plus přicházejí ruku v ruce s dalšími dvěma skvělými funkcemi, které zkrátka musíte mít! Vaření si přece musíme užívat, nechat vybouřit svoji fantazii a nikoliv se u něj stresovat, no není to pravda? A přesně k tomu tito dva pomocníci slouží.

Tou první je funkce powerMove Plus, která zajišťuje způsob, jak varnou zónu FlexIndukce Plus rozdělit do třech pásem. Z těch každé podléhá jinému výkonu a to od nejvyšší teploty v přídi až po ty nejnižší v zadní části. A jak dochází k aktivaci tohoto nastavení? Jednoduše pouhým pohybem nádoby s připravenou pochoutkou. Obavy ze složitého nastavování tak rozhodně nejsou na místě!

V druhém případě hovoříme o funkci flexMotion, která představuje jakousi interní paměť. Právě tato technologie totiž uchovává informace o jednotlivých nádobách – a to o výkonu a timeru. Při opakovaném používání určité nádoby tak nemusíte stále znovu a znovu něco složitě nastavovat, protože funkce flexMotion to automaticky učiní za vás.

Nové indukční varné desky SIEMENS s chytrou zónou Flex Indukce Plus

Indukční varné desky SIEMENS pro každého

Vysoce inovované technologie jsou navíc podpořené velice snadným ovládáním, k jehož pochopení stačí „selský“ rozum. Ve vypnutém stavu o něm nevíte, ovšem bezprostředně po zapnutí zařízení se ovládací panel dual lightSlider rozsvítí a hned poté můžete bez překážek ovládat jednotlivá nastavení (nastavení varných zón, stupně výkonu, atd.).

Suma sumárum, nové indukční varné desky SIEMENS se super pokročilou technologií FlexIndukce Plus v sobě příkladným způsobem snoubí vysoce sofistikované technologie, disponují moderním vzhledem a v neposlední řadě je lze pořídit za přijatelné peníze.

Co víc si přát?

Nové indukční varné desky SIEMENS s chytrou zónou Flex Indukce Plus