Přivítejte jaro i ve své ložnici a pořiďte si květované povlečení

28.04. 2016 15:43 | Interiér

Také milujete období jara, kdy vše rozkvétá do krásných barev, všude venku je veselo, tráva se zelená a stromy i květiny vám zlepšují náladu každý den? Proč byste si nemohli takto rozzářit i svou ložnici a něco z té barevnosti a bohatosti si přenést domů? Pořiďte si květované povlečení a budete usínat v rozkvetlé louce každý den.

Kvalitní povlečení vám nejen přinese jaro až domů a osvěží celou místnost i vaší náladu, ale zkrášlí i celý prostor, ve kterém tak rádi odpočíváte. Probouzejte se každé ráno s úsměvem na rtech, jako kdybyste se probudili v rozkvetlém ráji.

Mít na povlečení tulipány, růže, vlčí máky či krásný a majestátní strom, to je to pravé, co vám udělá radost.

Nejen motiv je důležitý, ale i použitý materiál musí být příjemný a dokonalý. Mezi nejoblíbenějšími je stále bavlna, především v úpravě satén, jersey nebo batist. Dokonale luxusní zboží z těchto materiálů přináší firma Stella Ateliers.

Povlečení s květinovým vzorem je vysoce moderní, a to od Stella Ateliers navíc vysoce kvalitní. Vyrobeno je ze 100 % čisté česané egyptské mako bavlny. Jedná se o kvalitní úpravu Mako-Satén, Mako-Jersey a Mako-Batist.

Květované povlečení Mako-Satén

Mako-Satén je tkán z pravé česané egyptské bavlny. Tento materiál je velmi lehký, příjemný a jemný na dotyk. Skvěle odvádí vlhkost a navíc je prodyšný. V létě vás ochladí a v zimě zahřeje. I přesto, že se jedná o velmi jemný materiál, něco vydrží a vyniká svou pevností. Tu získává procesem mercerace, která navíc ještě zafixuje barvu v látce a tak je povlečení stále stejně krásné i po mnoha vypráních. Saténové povlečení v provedení Mako-satén vás dostane svým leskem, hebkostí a dlouhou životností. 120 g/m2.

Mohlo by Vás zajímat: Klasický bavlněný satén

Květované povlečení Mako-Satén - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Satén - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Satén - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Jersey

Dalším oblíbeným materiálem je Mako-Jersey, které je pleten z 100% čisté česané Mako-bavlny na pletacím stroji do oboulícního úpletu vysoké gramáže (140 g/m2). Povlečení je krásné, jemné a měkké. Navíc se nemačká a je elastické. Povrch povlečení může být hladký nebo i lehce členitý. Toto povlečení je opravdu jemné, vzory na něm jsou tištěné a jako bonus se povlečení Mako-Jersey nemusí žehlit.

Květované povlečení Mako-Jersey - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Jersey - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Jersey - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Batist

Batist se vyrábí z jemného vlákna a je to velmi hustě tkaná tkanina. Většinou se vyrábí z bavlny, nejčastěji z Mako bavlny. Ta je oblíbená zejména pro svou lehkost. Použít se mohou i jiné materiály, jako je plátno, viskóza, hedvábí či syntetické látky.  Na výrobu povlečení a lůžkovin se tkaniny Batist využívají poměrně hojně. Mají skvělé vlasti a hodí se nejen na výrobu povlečení. Jsou vhodné hlavně pro alergiky, protože udrží prachové peří uvnitř povlaku. Označení Nm 120/1.

Květované povlečení Mako-Batist - stellaateliers.cz

Květované povlečení Mako-Batist - stellaateliers.cz

Pokud byste měli o květované povlečení z fotogalerie zájem, můžete ho zakoupit na www.stellaateliers.cz.