Titanové pánve a nádobí značky BAF

28.04. 2016 13:07 | Interiér

Titanové nádobí BAF představuje moderní a především zdravý způsob vaření ve vaší domácnosti. Díky nepřilnavému plochému povrchu je manipulace během vaření velmi rychlá a snadná, zvýšená odolnost pak zajistí dlouhou životnost i při každodenním používání. Ušetřete čas, peníze a udělejte něco pro lepší a plnohodnotnější stravování vás a celé vaší rodiny.

Titanové nádobí patří z hlediska užitných vlastností a životnosti k tomu nejlepšímu, co můžete v kuchyni mít, a tak se investice do něj rozhodně vyplatí.

Titanové nádobí od německé značky BAF se může pyšnit unikátní strukturou povrchu Micro Ceramic (MC), která je řádně otestovanou a patentovanou technologií. Oproti jiným značkám a druhům nerezového, smaltovaného nebo teflonového nádobí se titan vyznačuje zesílenou antiadhezní vrstvou, stvrzeným povrchem a další mezivrstvou - to vše na bázi technologie micro Ceramic.

Vyberte si sadu indukčního nádobí, která přesně odpovídá vašim požadavkům a vašemu kulinářskému zaujetí.

SÉRIE GIGANT NEW LINE

Tato řada nádobí BAF v sobě kombinuje moderní design a prvotřídní kvalitu. Díky své univerzálnosti je nádobí ze série GIGANT vhodné pro všechny druhy ohřevu. Každý kus nádobí je pečlivě zpracován a disponuje vysokou odolností, je vhodné do myčky a samozřejmě také k indukčnímu vaření.

Pánve z kolekce GIGANT se vyznačují unikátní vrstvou Micro Ceramic, díky čemuž je zajištěna extrémně dlouhá životnost a odolnost. Speciálně upravená držadla chrání vaše ruce před vysokou teplotou a možným popálením.

S nádobím BAF ušetříte čas i energii. GIGANT NEW LINE s adhezními vlastnostmi umožňuje velmi dobré vaření na oleji, ale současně podporuje také zdravé vaření. Díky výborné tepelné vodivosti připravíte pokrmy rychleji se sníženou spotřebou energie.

Nádobí BAF - SÉRIE GIGANT NEW LINE

Nádobí BAF - SÉRIE GIGANT NEW LINE

Nádobí BAF - SÉRIE GIGANT NEW LINE

FERRO LINE INDUCTION

Všestranné nádobí kolekce FERRO LINE INDUCTION do každé moderní kuchyně, je určeno pro všechny druhy ohřevu. Podporuje vaření a pečení s nízkým obsahem tuku, díky čemuž zlepšuje váš zdravý životní styl.

Mezi hlavní znaky této kolekce patří:

  • vysoká odolnost
  • dlouhá životnost
  • možnost mytí v myčce na nádobí

Speciálně navržená rukojeť z plastu chrání vaše ruce a díky ergonomii se nádobí pohodlně a pevně drží.

Nádobí BAF - FERRO LINE INDUCTION

Nádobí BAF - FERRO LINE INDUCTION

SÉRIE GREEN LINE INDUCTION

Kolekce nádobí GREEN LINE, navržena vzhledem k ochraně životního prostředí a ke zdravému životnímu stylu. Umožňuje pečení bez oleje a tuku.

Díky speciálně upravenému povrchu nádobí GREEN LINE rovnoměrně rozvádí teplo a tím připravuje veškeré pokrmy rovnoměrně. Nerezový korpus nádobí s keramickou úpravou optimálně podpoří vaše rychlé a šetrné indukční vaření.

Nádobí BAF - SÉRIE GREEN LINE INDUCTION

SÉRIE GALAXY

Nádobí z kolekce GALAXY disponuje nepřilnavým povrchem a umožní vám připravit vaše oblíbené pokrmy zase trochu jinak. Vysoce odolná nerezová ocel zabraňuje poškrábání a vyznačuje se dlouhou životností, a to i při vaření ve velmi vysokých teplotách. Antiadhezní dno vám umožní vařit zdravě a se sníženou spotřebou energie. Pečte a vařte zdravě a s minimem tuku.

Nádobí BAF - SÉRIE GALAXY

Nádobí BAF - SÉRIE GALAXY

SÉRIE TITAN 3000

Extrémně odolné nádobí z hliníkové slitiny je vyrobeno unikátním vakuovým procesem. Vrchol moderního domácího vaření. Díky hliníkovému jádru je teplo rovnoměrně rozptylováno a tím získáte také rovnoměrný a stabilní ohřev bez zbytečných tepelných ztrát. Díky tomu šetříte nejenom čas, ale také peníze. Kolekce nádobí TITAN 3000 je vhodné pro všechny druhy ohřevu, vyjma indukce.

Nádobí BAF - SÉRIE TITAN 3000

Nádobí BAF - SÉRIE TITAN 3000

Video