Vinylové podlahy Pergo Classic (40014 Nature Mansion Oak – šedohnědý dub) – skvělá varianta do moderních interiérů

30.11. 2016 12:06 |

Firma Pergo je významným producentem laminátových, dřevěných nebo také vinylových podlah. Pergo vyvíjí, vyrábí a prodává podlahy s vysokou kvalitou, originálními a zajímavými vzory a skvělými vlastnostmi nejen pro byty a rodinné domy, ale rovněž i pro komerční sféru.

V tomto textu bychom vám rádi představili vinylové podlahy Pergo z kolekce Classic, jež najdou uplatnění nejen v domácnostech, ale i v komerčních objektech. Konkrétně se podíváme na dekor šedohnědého dubu (40014 Nature Mansion Oak), jenž je ideální volbou pro moderní interiéry v kombinaci s výraznějšími odstíny barev.

Šedohnědý dub přináší skvělý kontrast se světlejším typem interiéru, ale samozřejmě se hodí pro kombinaci i s tmavšími barvami. Formát prken je vhodný do pokojů, ve kterých chcete docílit vzhledu pravého dřeva, ale zachovat také typické vlastnosti pro vinyl – tedy mimo jiné měkkost a voděodolnost.

Vinylové dílce Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak

Vinylové dílce Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak

Vinylové dílce Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak s vzorem dřevěné podlahy (šedohnědý dub) mají V-spáru okolo celé lamely. Samotné lamely díky tomu vypadají, nejen na první pohled, jako skutečně masivní dřevěná podlaha. K dispozici máte volbu ze dvou různých tříd podle odolnosti – OPTIMUM a PREMIUM. Produktová řada Optimum přináší třídu zatížení 33, je tedy určena k využití nejen do bytových jednotek s vyšší zátěží, ale rovněž i do frekventovanějších komerčních prostor. Řada Premium s třídou zatížení 32 je pak vhodná do bytů s vysokou zátěží a komerčních objektů se zátěží střední. Vinylové dílce Pergo Classic – 40014 jsou vyráběny ve variantě nejen pro plovoucí pokládku (OPTIMUM, PREMIUM), ale také pro takzvané celoplošné přilepení (OPTIMUM). Při výběru celoplošného přilepení budete mít k dispozici lamely o rozměrech 1256x194x2,5 mm, v balení pak najdete patnáct lamel, které vystačí na zhruba 3,6 metru čtverečních plochy. Dílce se zámkovým spojem, které jsou vyráběny pro plovoucí pokládku, disponují rozměry 1251x187x4,5 mm, balení devíti lamel vystačí na zhruba 2,1 metru čtverečních plochy. Díky novému V click systému PerfectFold™je instalace poměrně dost nenáročnou záležitostí.

  • Zkosení hran
  • "V" spára kolem obvodu
  • Třída požární odolnosti: Bfl-S1
  • Záruka: 20 let
  • Povrchová ochrana: TitanV ™
  • Click systém: PerfectFold™ V
  • Vysoká odolnost
  • Odolné proti nárazu
  • Redukce hluku
  • Vodotěsné

Vinylová podlaha Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak v kuchyni.

Vinylová podlaha Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak v kuchyni.

Vinylová podlaha Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak v ložnici.

Vinylová podlaha Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak v ložnici.

Vinylová podlaha Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak v obýváku.

Vinylová podlaha Pergo Classic – 40014 – Nature Mansion Oak v obýváku.