Sháníte podlahy do obývacího pokoje? Zkuste vinylové parkety od britské společnosti Designflooring

30.03. 2017 13:46 | Interiér

Obývací pokoj je místem, ve kterém byste si měli odpočinout a v každém ohledu se cítit pohodlně. Ve vytvoření té správné atmosféry hraje klíčovou roli design místnosti, v něm má zase veliký význam to, jak vypadá podlaha.

Možností, jakou zvolit, má dnes každý obrovské množství. Pokud toužíte po řešení, které v sobě kombinuje a na stejnou úroveň staví nápaditý vzhled, dobré funkční vlastnosti a rozumnou cenu, máme pro vás jeden osvědčený tip… Jedná se o vinylovou podlahu od britské společnosti Designflooring.

Vinyl se v posledních letech dere na žebříčku popularity materiálů pro podlahové krytiny strmě vzhůru. Vinylové podlahy, ty od Designflooring nevyjímaje, se vyznačují především širokým výběrem dekorů a motivů. Kromě toho plní i praktické účely – jsou příjemné na došlap, mají dobré tepelné a akustické vlastnosti a lze pod ně umístit podlahové vytápění. Polyvinylchlorid, jakožto primární materiál pro jejich výrobu, jim dodává dostatečnou odolnost, zároveň pružnost a rozměrovou stálost. Co se běžné údržby týká, nijak se nepředřete, vinylové podlahy nevyžadují žádnou speciální péči.

Náš tip: Vinylová podlaha v dekoru vápencové dlažby – ideální volba do Vaší kuchyně

Vinylové parkety Art Select Wood od společnosti Designfloor AP02

Vinylové parkety Art Select Wood od společnosti Designfloor

Společnost Designfloor působí ve Velké Británii a za 40 let svého působení na trhu se vypracovala mezi přední výrobce vinylových podlah.

Kolekce Art Select se postupem času sama definovala jako poznávací znamení vinylových podlah od Designflooring. Její součástí je více než 20 dekorů, které věrně připomínají své reálné předlohy. Nejoblíbenější jsou motivy dřeva (ořech, dub), které spadají do odnože Art Select Wood. Vybrat si můžete z odstínů hnědé, žluté a načervenalé barvy, výjimkou nejsou ani tmavě černé varianty.

Pokud preferujete klasický styl, jako dokonalé se pro vás jeví motivy imitující parkety. Jedna vinylová deska o rozměru 406 x 406 mm obsahuje 5 horizontálních a 2 kolmé parkety v dokonalé imitaci, včetně reliéfní struktury dřeva.

Rozměry lamel:

  • 1219 x 178 mm (prkna)
  • 915 x 152 mm (parketová a keramická dlažba)
  • Tloušťka jedné lamely: 3 mm (0,7 mm z toho tvoří nášlapná vrstva)

Pokládka probíhá pomocí celoplošného lepení.

Náš tip: Potřebujete novou podlahu do koupelny? Nová kolekce Michelangelo se Vám určitě bude líbit

Vinylové parkety Art Select Wood od společnosti Designfloor AP31

Video

Kompletní vzorník a ceník naleznete na adrese http://www.barkotex.cz/podlahy/detail/art-select.

Vinylové parkety Art Select Wood od společnosti Designfloor AP01

Vinylové parkety Art Select Wood od společnosti Designfloor RL01

Vinylové parkety Art Select Wood od společnosti Designfloor

Mohlo by Vás zajímat:
Volně pokládané vinylové dílce LooseLay – až 70m2 za hodinu