Bílé baterie KLUDI BALANCE – čistota a lehkost v každé koupelně

19.02. 2015 09:13 | Interiér

Klasické chromové provedení koupelnových baterií – to je obvyklá součást výbavy každé koupelny. Pokud máte rádi změny a nebojíte se novinek, vyzkoušejte baterie z kolekce KLUDI BALANCE WHITE. Ty jsou vytvořené v čistých bílých liniích a nabízejí dokonalý soulad s bílou keramikou.

Bílé baterie KLUDI BALANCE

V koupelně si přejeme zažívat pocit čistoty a svěžesti. K tomu dopomáhá právě bílá barva, která tyto pocity vyvolává. Baterie z kolekce KLUDI BALANCE WHITE jsou ale vhodné i pro milovníky chromu – jsou ozvláštněny decentními chromovými prvky, které celkový vzhled prozařují a dodávají mu žádanou eleganci.

Kolekce KLUDI BALANCE WHITE je následovníkem úspěšné a několikanásobně vyznamenané kolekce KLUDI BALANCE. Umyvadlová jednopáková baterie KLUDI BALANCE obdržela v roce 2012 i uznání odborníků – získala renomovanou cenu iF product design award. Kolekce WHITE převzala kvality předchozí řady, díky čemuž nabízí vysokou odolnost současně se zachováním perfektního lesku povrchových ploch.

Bílé baterie KLUDI BALANCE

S kolekcí KLUDI BALANCE WHITE můžete zrealizovat mimořádné koupelnové koncepty, které budou lahodit vkusu každého. Soulad bílé baterie s bílou keramikou tvoří harmonický celek a jejich jemná souhra vás jistě nadchne. Pokud upřednostňujete naopak výrazné kontrasty, můžete využít kombinaci bílých baterií s tmavou dřevěnou mozaikou – skvěle také působí spojení s jiným přírodním materiálem, například s travertinem. Extravagantní spojení vhodné pro lofty nebo designové hotely nabízí kombinace puristických baterií s voskovanými ocelovými deskami.

Bílé baterie KLUDI BALANCE

Nový typ armatur pro moderní životní styl

Volně stojící vany se staly oblíbenou součástí interiérů moderní architektury. Pro tento styl je nová řada KLUDI BALANCE WHITE jako stvořená. Díky příjemné bílé barvě se vanová jednopáková stojánková baterie mění z klasické koupelnové baterie na elegantní designový prvek vybavený moderní technikou, který pochopitelně splňuje i vysoké uživatelské nároky.

Bílé baterie KLUDI BALANCE

Rafinovaný vzhled i funkce

KLUDI BALANCE WHITE vám nabídne rafinovaná řešení užitečných funkcí. Příkladem je vanová a sprchová jednopáková baterie. Přepínač pro funkci sprchy je do hladké bílé plochy těla perfektně zabudován. Díky tomu, že je chromovaný, je ale tento funkční prvek snadno rozpoznatelný a pohodlně ovladatelný i mokrou rukou. I v těle baterie najdete překvapení – jeho elegantní design dovedně ukrývá rozetu.

Zajímavostí je KLUDI s-pointer. Ten nabízí komfortní výhody u dřezových a vanových armatur. Úhel proudu vody si můžete optimálně nastavit jednoduchým dotykem prstu. Přizpůsobí se tak individuálně jakémukoli tvaru vany či umyvadla. Navíc voda s KLUDI s-pointerem teče do vany téměř bezhlučně.

Bílé baterie KLUDI BALANCE

FOTO: kludi.com