Velmi příjemné na dotek…to je povlečení z bavlněného saténu

30.07. 2015 17:50 | Interiér

Kdo chce mít dokonalou postel a usínat a probouzet se s úsměvem, měl by myslet nejen na kvalitní postel a matraci, ale i na další důležité věci, jako je například kvalitní povlečení. Pro spánek v dokonalém luxusu si vybírejte skutečně povlečení jen z kvalitních materiálů.

Bavlněný satén

Bavlněný satén je opravdu velice kvalitní materiál na výrobu povlečení. Navíc se vyznačuje nejen špičkovým provedením, ale je také příjemný na dotek, a to velmi. Povlečení bavlněný satén se vyrábí ze saténu, který je stoprocentní česanou Mako-bavlnou a tká se v atlasové vazbě. Kvalitu určuje i hmotnost tohoto saténu, která je 120g/m2.

Povlečení Severine

Ložní povlečení bavlněný satén je skutečně luxusní

Povlečení z bavlněného saténu je skutečně kvalitní a většina prodejen ho nabízí v mnoha barevných kombinacích a různých designech. Pokud tedy chcete mít sladěný interiér i s vaším povlečením, určitě nebude potíž sehnat to, co se vám bude líbit.

Jaké má bavlněný satén výhody?

Výhodou povlečení bavlněný satén je mimo jeho vzhledu a kvality materiálu i praktická a snadná údržba. Většina nabízených ložních souprav má uzavírání na zip, které se osvědčuje mnohem lépe než klasické knoflíky. Mimoto je velmi odolné a dlouho vám vydrží. A ještě jedna velmi milá informace, povlečení bavlněný satén je nežehlivé.

Luxusní povlečení bavlněný satén

Toto luxusní povlečení je rozhodně dobrou volbou, pokud chcete kvalitní a hezké povlečení. Uvidíte, že vás bude lákat k ulehnutí a svou odolností a trvanlivostí vás přesvědčí o svém luxusu.

Povlečení Safar