S novou jarní kolekcí luxusního povlečení Stella Ateliers rozkvete i vaše ložnice

28.04. 2017 09:41 | Interiér

Jaro je zpátky. Konečně. Po dlouhých mrazivých měsících už počasí a zelenající se tráva začínají napovídat, že je na čase oprášit kolo, začít s pořádným jarním úklidem a obměnit šatník. Ale nejen šatník – je čas na změnu i ve vaší ložnici, a s tím vám pomůže nová jarní kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers (www.stellaateliers.cz). Nechte jaro, aby rozproudilo život i přímo uvnitř vašeho domova, a nejen za okny.

Náš tip: 5 důvodů, proč byste si i vy měli dopřát luxusní povlečení

Látky s praktickými vlastnostmi

Stella Ateliers vám především představuje již tradiční zpracování saténového povlečení, tzv. Mako-Satén. O co se jedná? Mnozí se domnívají, že jde o konkrétní druh materiálu, ale tento termín lze spíše označit za způsob zpracování příze. Špičková dlouhovlákenná egyptská bavlna prochází speciálním procesem zvaným mercerace, který materiálu dodává pevnost, afinitu k barvivům a lesk podobný pravému hedvábí. Látka tedy vydrží déle a zachová si své barvy krásné a zářivé i po mnoha praních. Během celého procesu zpracování tkanin je vše přísně kontrolováno řadou školených odborníků, aby bylo dosaženo nejlepších výsledků. Mako-Satén je mezi zákazníky velmi ceněnou a stále více žádanou volbou. V prvé řadě je vysoce kvalitní a příjemný na dotek a také antialergenní. Odolává dlouhodobému opotřebování a je skvěle prodyšný a vzdušný. Má skvělé termoregulační vlastnosti, takže při nižších teplotách zahřeje a během teplých nocí příjemně chladí, což je skvělá vlastnost zvláště v nepředvídatelném aprílovém (a celkově jarním) počasí. Každý bude s materiálem zajisté velmi spokojený.

Dalším materiálem, který naleznete v nové jarní kolekce Stella Ateliers je Mako-jersey.  Jedná se o pleteninu s gramáží 140 g/m2. Díky svým elastickým vlastnostem nevyžaduje žehlení. Pletenina rovněž prochází zušlechťovacím procesem mercerace, který jí dodává další významné vlastnosti. Mako-jersey je měkký a obzvláště jemný.

Náš tip: Saténové povlečení a vše, co o něm potřebujete vědět

Dokonalý celek

Každý zákazník jistě ocení, že v nové jarní kolekci saténového a jersey povlečení nalezne dokonalou souhru – kvalitní materiál a stylový design. Jedno bez druhého by netvořilo tak skvělý celek. Stella Ateliers vám proto s každou jarní a zimní kolekcí přináší nové a svěží moderní designy podle aktuálních trendů, ze kterých si každý vybere dle svého gusta, a nová jarní kolekce není výjimkou.

Náš tip: Přivítejte jaro i ve své ložnici a pořiďte si květované povlečení

Výběr je velký

Určitě je z čeho vybírat. Zvolit si můžete jak designové provedení, tak rozměr. Povlečení si můžete pořídit v základním rozměru (135x200cm, popř. 135x220 cm) nebo také v rozměrech pro dvojitou postel (200x200 cm, 200x220 cm, 240x200 cm, 240x220 cm, aj.). V každé sadě se nachází povlečení na polštář o rozměru 70x90 cm.

Vyberte si vzor, který máte rádi! Komu se líbí čtverce a kárování, může sáhnout třeba po luxusním ložním povlečení PATTERN, PETAR nebo RAMIRO. Kdo si rád hraje s barvami, jistě ocení sadu GRADIENT, ORIGAMI či MARLEN. A pro příznivce tradičního květového vzoru je určena sada ANETA nebo MARION.

Luxusní ložní povlečení ANETA

Luxusní ložní povlečení PETAR

Luxusní ložní povlečení MARLEN

Luxusní ložní povlečení PATTERN

Luxusní ložní povlečení RAMIRO

Mohlo by vás zajímat:

Stella Inovation – kolekce luxusního ložního prádla pro teenagery
Vybíráme povlečení do studentského pokoje – 10 tipů na luxusní kousky, které jistě zaujmou
Barva králů rozzáří i vaši ložnici